Λύση: .

Ένα πλήρως λειτουργικό, ευέλικτο κέντρο δεδομένων είναι απαραίτητο για κάθε επιχείρηση, ανεξάρτητα από το μέγεθος ή τον κλάδο στον οποίο δραστηριοποιείται. Τα κέντρα δεδομένων είναι ο κόμβος των λειτουργιών και του εξοπλισμού πληροφορικής μιας επιχείρησης, που περιλαμβάνει τα πάντα, από hardware όπως servers, UPS, και περιβαλλοντικό έλεγχο έως software που παρέχει ζωτικές υπηρεσίες από αποθήκευση έως εφαρμογές παραγωγικότητας και συναλλαγές που σχετίζονται με το εμπόριο. Θα μπορούσε εύκολα να ειπωθεί ότι το κέντρο δεδομένων μιας επιχείρησης είναι η καρδιά της, όπου βρίσκονται όλα τα ζωτικά συστατικά για τη λειτουργία της. Στο σημερινό ψηφιακό χώρο εργασίας και πρόσβασης στο cloud, οι επιχειρήσεις εξελίσσονται από κέντρα δεδομένων εσωτερικών χώρων σε πιο λιτά, οικονομικά αποδοτικά, ευέλικτα πραγματικά κέντρα δεδομένων που διαχειρίζονται πλήρως μέσω εικονικής υποδομής.

Η Bionic ειδικεύεται στο να παρέχει στην επιχείρησή σας την ιδανική λύση κέντρου δεδομένων για τις συγκεκριμένες ανάγκες και δραστηριότητες που απαιτούνται. Διαθέτουμε τεράστια εμπειρία και τεχνογνωσία στον ανασχεδιασμό και το σχεδιασμό της υποδομής του κέντρου δεδομένων σας, έτσι ώστε να ταιριάζει απόλυτα με τις συγκεκριμένες, μοναδικές ανάγκες της επιχείρησής σας.

Επίδοση

Αξιοπιστία

Επεκτασιμότητα

Συνέχιση Ασφάλειας

Βασικά στοιχεία για ένα κατάλληλα εξοπλισμένο κέντρο δεδομένων:

Μια ισχυρή υποδομή κέντρου δεδομένων θα είναι κατάλληλα εξοπλισμένη για τη διαχείριση και την παροχή της επιχείρησής σας με:

  • Αποθήκευση δεδομένων
  • Απαραίτητες εφαρμογές παραγωγικότητας για την επιχείρησή σας
  • Μαζική επεξεργασία σε συναλλαγές ηλεκτρονικού εμπορίου
  • Υπηρεσίες μεγάλων δεδομένων, μηχανικής μάθησης, τεχνητής νοημοσύνης και εικονικού περιβάλλοντος ανάλογα με τις ανάγκες
  • Υπηρεσίες ασφάλειας, δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και αποκατάστασης καταστροφών
  • Ευέλικτες και επεκτάσιμες δυνατότητες δικτύου
  • Υποστήριξη server

Η Bionic θα μελετήσει διεξοδικά για να σας συμβουλεύσει και να σχεδιάσει το τέλειο κέντρο δεδομένων για εσάς, με πλήρεις προσαρμογές της απαραίτητης υποδομής πληροφορικής. Αυτό περιλαμβάνει τον απαραίτητο εξοπλισμό, εγκαταστάσεις, υποστήριξη και διαχείριση εγκαταστάσεων.

Η Bionic δεσμεύεται να παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για το σχεδιασμό, τη συντήρηση, και την πιθανή αναβάθμιση των κέντρων δεδομένων. Χάρη στην ισχυρή επιχειρηματική μας συνεργασία με παγκόσμιους ηγέτες του κλάδου, όπως η Microsoft, η HP, η Dell, η Lenovo και άλλοι, η Bionic είναι η ολιστική, ολοκληρωμένη λύση για όλες τις ανάγκες υποδομής σας, τόσο σε εγκαταστάσεις όσο και σε virtual εξίσου. Οι περισσότερες επιχειρήσεις σήμερα επιλέγουν ένα μικτό cloud για να καλύπτουν τις ανάγκες τους σε κέντρο δεδομένων, με ορισμένα στοιχεία να βρίσκονται εντός των εγκαταστάσεων σε ένα ιδιωτικό cloud ενώ άλλα είναι εκτός εγκατάστασης σε ένα δημόσιο αλλά ασφαλές cloud.

Τα βασικά στοιχεία των κέντρων δεδομένων περιλαμβάνουν servers, συστήματα αποθήκευσης, διακόπτες, routers, και τείχη προστασίας. Στη Bionic, θα σας παρέχουμε μια ευρεία επιλογή καθενός από αυτά τα εξαρτήματα και μια σύντομη λίστα με τα καλύτερα προσαρμοσμένα στις ανάγκες και τις απαιτήσεις της επιχείρησής σας.

Τι προσφέρουμε

Επικοινωνήστε σήμερα

Στείλτε μας μήνυμα

Βρείτε μας

Ακολουθήστε μας

Scroll to Top