Λύση: .

Στο σημερινό σύγχρονο χώρο εργασίας, η προσαρμοστικότητα και η ευελιξία είναι βασικές απαιτήσεις για κάθε εργασία ή εταιρεία. Οι ομάδες μπορεί να εργάζονται ολότελα εξ αποστάσεως ή σε μικτές συνθέσεις: αυτό σημαίνει ότι ορισμένα μέλη της ομάδας μπορεί να είναι φυσικά παρόντα ενώ άλλα πρέπει να συνδεθούν από το σπίτι.
Η τηλεδιάσκεψη έχει καταστεί ένα ισχυρό εργαλείο συνεργασίας για πολλά χρόνια. Ωστόσο, με την έλευση των νέων τεχνολογικών καινοτομιών, οι λύσεις συνεργασίας γίνονται απαραίτητες για τον νέο ψηφιακό χώρο εργασίας: οι εργαζόμενοι μπορούν πλέον να εργάζονται μαζί σε έργα, ακόμη και να συντονίζουν πολλές ομάδες ανεξάρτητα από το πού βρίσκονται στον κόσμο.
Με τις σημερινές λύσεις συνεργασίας, οι επιχειρήσεις οποιουδήποτε μεγέθους μπορούν κυριολεκτικά να έχουν συνεργάτες, υπαλλήλους, και υποστήριξη από οπουδήποτε στον κόσμο. Αυτό επιτρέπει στους εργοδότες να προσλαμβάνουν τα καλύτερα ταλέντα για τα έργα τους χωρίς τα όρια της φυσικής τοποθεσίας ή το κόστος του ταξιδιού και του χρόνου που χάνεται στις μετακινήσεις.
Η Bionic ειδικεύεται σε εξατομικευμένες, βελτιωμένες λύσεις συνεργασίας που θα μετατρέψουν έναν οργανισμό σε κόμβο παγκόσμιας δραστηριότητας, μεγιστοποιώντας τη συνεργασία, τον συντονισμό και την παραγωγικότητα.

Παραγωγικότητα

Άνεση

Ομαδική εργασία

Ενδυνάμωση

Τι κάνουμε

Όσον αφορά τον τομέα των φυσικών συνεδριάσεων, η Bionic θα μελετήσει προσεκτικά τις ανάγκες της επιχείρησής σας: στόχος μας είναι να ενισχύσουμε και να εξορθολογήσουμε την παραγωγικότητα, ενισχύοντας τη συνεργασία και τον συντονισμό μεταξύ των διαφόρων ομάδων της επιχείρησής σας.

Μερικά από τα πιο σημαντικά στοιχεία που εξετάζουμε είναι το μέγεθος και το σχήμα της ειδικής αίθουσας συνεδριάσεων, ο μέσος αριθμός συμμετεχόντων που αναμένετε να είναι παρόντες ανά συνεδρία, απαιτήσεις ακουστικής και διαδραστικής λειτουργίας και πολλά άλλα. Μόλις οι ειδικοί μας χαρτογραφήσουν τις παραμέτρους και το προφίλ της επιχείρησής σας, θα συνεργαστούμε μαζί σας για να σχεδιάσουμε μια άριστα προσαρμοσμένη, εξατομικευμένη λύση συνδιάσκεψης. Στη Bionic σας παρέχουμε και μπορούμε να εγκαταστήσουμε για εσάς το καλύτερο διαθέσιμο hardware και software, ολοκληρωμένο και σχεδιασμένο για να ταιριάζει ακριβώς στις ανάγκες σας.

Το hardware και software που παρέχουμε προέρχονται μόνο από κορυφαίες, πρωτοποριακές, εταιρείες αιχμής για λύσεις συνεργασίας. Θα συναρμολογήσουμε την ιδανική εφαρμογή για σας από μια μεγάλη γκάμα επιλογής και ποικιλία προϊόντων από κορυφαίους κλάδους όπως οι Logitech, Avaya, Cisco, Dolby, Yealink και άλλα.

Τι προσφέρουμε

Ενιαία Επικοινωνία

Για να εξασφαλιστούν υψηλά επίπεδα παραγωγικότητας, η εξ αποστάσεως εργασία και οι συναντήσεις εξ αποστάσεως πρέπει να γίνονται αβίαστα. Η συνεργασία μεταξύ των μελών της ομάδας πρέπει να είναι φυσική, χωρίς να προκαλεί περισπασμούς λόγω μιας δυσκίνητης συνδιάσκεψης.

Η Bionic προσφέρει λύσεις hardware που εγγυώνται μια βελτιωμένη, απρόσκοπτη εμπειρία συνδιάσκεψης για όλους τους προϋπολογισμούς και για όλες τις παραμέτρους του χώρου. Η ομάδα μας από εξουσιοδοτημένους, ειδικούς τεχνικούς θα εγκαταστήσει το hardware για εσάς και θα διασφαλίσει ότι όλο το λογισμικό θα λειτουργεί όπως το χρειάζεστε να λειτουργήσει.

Άλλο: Η Bionic είναι προσανατολισμένη στην πλήρη προσαρμογή όταν πρόκειται για λύσεις συνδιάσκεψης, επομένως προσφέρονται πολλές άλλες επιλογές από αξιόλογες εταιρείες όπως η Avaya, η Polycom και η Cisco Systems. Με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αναβαθμίσουμε και να βελτιώσουμε, καθώς και να εγκαταστήσουμε από την αρχή, οποιοδήποτε σύστημα συνεδρίων χρειάζεστε.

Software Λύσεις Συνδιάσκεψης

Λύσεις τηλεφωνίας VoIP

Επικοινωνήστε σήμερα

Στείλτε μας μήνυμα

Βρείτε μας

Ακολουθήστε μας

Scroll to Top