Σχετικά με εμάς

Η επιχειρηματικότητα της Bionic

Στη Bionic, εστιάζουμε στην παροχή καινοτόμων λύσεων πληροφορικής και υποστήριξης επιχειρήσεων σε όλη την Κύπρο με πάνω από 30 χρόνια εμπειρίας στην αγορά. Η αποτελεσματική χρήση της τεχνολογίας είναι το κλειδί για την ανταγωνιστικότητα σχεδόν κάθε οργανισμού. Με συνεχείς εκπαιδεύσεις και πιστοποιήσεις, διασφαλίζουμε ότι τα επιλεγμένα άτομα μας γνωρίζουν τις τελευταίες τεχνολογίες που είναι διαθέσιμες για τον τομέα σας. Με τον συνδυασμό σχεδίασης, πωλήσεων, μηχανικών και ομάδας υποστήριξης μπορούμε να σας παρέχουμε την ηρεμία ώστε να εστιάσετε στους επιχειρηματικούς σας στόχους.

Η ιστορία μας

1990

Η Bionic ιδρύθηκε και ανοίξε το πρώτο της κατάστημα στη Λευκωσία

1990

1995

Ανάπτυξη Τμήματος Υποστήριξης για παροχή υπηρεσιών

1995

1998

Έναρξη παροχής προϊόντων και λογισμικών πληροφορικής

1998

2005

Η Bionic μετακομίζει σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στη Λευκωσία, όπου φιλοξενούνται 40 επαγγελματίες

2005

2006

Η Bionic γίνεται ο χρυσός συνεργάτης της HP και επεκτείνει τις συνεργασίες της μαζί με κορυφαίους παγκόσμιους προμηθευτές

2006

2008

Μετά την εξαγορά 3 τοπικών εταιρειών πληροφορικής, η Bionic επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην Πάφο με κατάστημα λιανικής και κέντρο εξυπηρέτησης

2008

2010

Ξεκινά το ηλεκτρονικό της κατάστημα www.bionic.com.cy

2010

2014

Η Bionic επεκτείνει τo τμήμα B2B με Επιχειρησιακός συμβούλους πωλήσεων

2014

2020

Η Bionic γίνεται συνεργάτης του HP Service Center και του MPS

2020

2021

Η Bionic γίνεται χρυσός συνεργάτης της Microsoft

2021

2022

Η Bionic γίνεται Platinum συνεργάτης της Lenovo

2022

Φιλοσοφία και Αξίες

Δεσμευόμαστε να παρέχουμε τις καλύτερες λύσεις πληροφορικής και υποστήριξης στην Κύπρο, δίνοντας τη δυνατότητα στους πελάτες μας να αξιοποιήσουν πλήρως τις τεχνολογικές καινοτομίες προς όφελος των οργανισμών τους. Οι λύσεις μας είναι πάντα ευθυγραμμισμένες με τις διαθέσιμες επενδύσεις του πελάτη μας.

Οι άνθρωποί μας

Στη Bionic, οι εργαζόμενοι αποτελούν τον σημαντικότερο εταιρικό πόρο της εταιρείας. Παθιασμένα άτομα με προσανατολισμό στην τεχνολογία συνθέτουν τα τμήματα μας. Μαζί με τις συνεχείς εκπαιδεύσεις και τα προγράμματα προσωπικής ανάπτυξης, δεσμευόμαστε να παρέχουμε υψηλής ποιότητας υποστήριξη και συμβουλευτική, συνδυάζοντας τόσο το πάθος για την τεχνολογία όσο και τη γνώση.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ - ΠΑΝΤΟΥ

Scroll to Top